26-2-1 كليات
نيازهاي اوليه كاركنان يعني خوراك، مسكن و بهداشت بايد در محل كارگاه به بهترين نحو برآورده شود. كيفيت و كميت خوراك در كارگاه، محل مناسب غذاخوري و زمان كافي و منظم براي صرف غذا از اهميت ويژهاي برخوردار است. محل سكونت كاركنان، بايد در محيطي مناسب كه حتيالمقدور مصون از تغييرات جوي، باد، باران، سرما و گرما است انتخاب شود.
اوقات فراغت كاركنان بايد به نحوي مناسب پر شود، آموزش مرتبط با كار و در ساعات فراغت، توسط مسئولين فني، نه تنها موجب افزايش سرعت كار است، بلكه در پايان باعث رشد كارگران خواهد شد.